Betisoare parfumate HEM

AROMA HEM - ESENȚA INDIEI

Utilizarea bețișoarelor parfumate este o tradiție în India din timpuri imemoriale.

Atât pe vremea lui Gautama Buddha în India antică, cât și în perioada Mahatma Gandhi din India modernă, ambii s-au străduit să aducă armonie și pace într-o lume multiculturală.

La Hem Corporation, se străduiesc să producă bețișoare parfumate indiene autentice realizate manual si să le livreze în toată lumea, într-o varietate de parfumuri care se amestecă cu fiecare cultură și tradiție.

Prin aceasta aspiră să răspândească mesajul iubirii și al armoniei. Aroma HEM este disponibilă sub formă de bețișoare parfumate de masala, agarbatti, dhoops și conuri.

Acestea vă ajută în timpul rugăciunilor, meditației, yoga și în a vă face mediul plăcut. Mireasma sa face ca mediul dvs. să fie aromat și plăcut și, astfel, poate contribui la pace și liniște.

Unul dintre principalii producători și exportatori de bețișoare parfumate, Hem Corporation își are sediul în Mumbai, India. Hem Corporation vinde bețișoare parfumate distribuitorilor din întreaga lume.

VENTANI COM IMPEX SRL este un importator al produselor Hem Corporation în Romania de peste 20 ani.

Va oferim peste 200 de parfumuri frumoase în colecția noastră de bețișoare parfumate HEM. Bucurați-vă de un moment de relaxare, lăsați mintea să alerge liber și corpul să se relaxeze.

Datorită unei alternative fantastice la lumânările parfumate, bețișoarele parfumate îți umplu casa cu o atmosferă cerească care îți învăluie simțurile într-o fericire organică pură.

Bețișoarele parfumate HEM sunt cunoscute pentru calitatea lor înaltă și pentru o gamă extraordinară de mirosuri.

Ei prețuiesc arta de a crea noi mirosuri și acesta este un secret de familie care a fost transmis din generație în generație, garantând calitatea și puritatea originală a fiecărui produs.

Bețișoare parfumate de înaltă calitate direct de la cei mai buni artizani din India. Bețișoare parfumate HEM mișcă sufletul.

Fiecare pachet sigilat din plastic cu bețișoare parfumate este prezentat într-o cutie exterioară frumoasă sub forma unui tub hexagonal, ideală pentru cadouri și practică de luat cu tine peste tot.

Un tub hexagonal din carton contine 20 de bețe premium, sau in cazul Hem Champa 15 bețe premium.

Mod de prezentare pentru vanzare: o cutie din carton cu 6 tuburi hexagonale avand aceeasi aroma.

Betisoare parfumate Hem Ventani importator bete parfumate Hem India

Filtre active